Flashpackers

We’re back LA!

Igår eftermiddag kom vi fram till LA. Vackra, galna och härliga Los Angeles. Vi åkte American Airlines från Honolulu, en resa som tog strax över 5 h. Vi hamnade 10 rader ifrån varandra på flyget och vi som är så vana att vara tätt inpå varandra jämt blir det lite märkligt att vara själv. Jag lyssnade på poddar hela vägen och förstod sen från Sebastian att jag missat nya spännande filmer som fanns gratis att se, typiskt. Väl i Los Angeles fick vi ställa fram klockan 3 timmar och är nu 9 timmar efter Sverige i tid. En fördel med att hela tiden resa österut är att man får lov att gå och lägga sig tidigare hela tiden. Förra gången vi kom till LA (för snart fyra år sedan på vår bröllopsresa) kommer jag ihåg hur vi satt på en restaurang vår första kväll och somnade till ständigt och jämt, ganska pinsamt, ett av våra mindre trevliga restaurangupplevelser. Det slipper vi nu! 🙂

Idag ska vi hyra cyklar och se oss om lite. Ett annat utflyktsmål som planeras är att promenera upp till Hollywoodskylten, den besökte vi inte förra gången. Igårkväll besökte vi en av alla utegym (läs vuxenlekplatser) som finns här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *